Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag hatar med dig

Att mitt välmående
och mitt humör
ska hänga på
om du hör av dig eller inte
och att det ska hänga på
hur många smilies och hjärtan som skrivs
och att min lycka ska vara beroende av
en ständig jävla bekräftelse

det är det jag hatar med dig




Fri vers av Mönster
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster