Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Jag tycker inte om att du har makten att såra mig,
Bara för att jag råkar tycka om dig.




Fri vers av Mönster
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 19:07



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
rörande...
väldigt skört och fint.
tack.
2011-04-30

  Cia
sanna ord! <3
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster