Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En otydlig linje som tydligt syns


Nog ser jag, nog vet jag.
Ändå gör jag tvärtom, helt åt andra hållet
och väldigt fel.
Bara för att en del av mig säger att jag inte kan vara säker.
Har blivit hjärntvättad att vara överdrivet misstänksam mot
just hjärntvätt.
Var går gränsen, finns det någon tydligen linje?
Jag struntar helt i reglerna men lyssnar ändå
inte på de som hävdar att det inte finns några.
Klart det finns, jag ser dem.
Nog.
Slår sönder klockan i ett försök att skapa mer
tid till tankarna.
Det gick inte.
Måste helt enkelt lita på grundtankarna och
mitt eget förnuft och inte
lyssna på idioti som hjärntvättar mig att se
hjärntvätt överallt.
Jag vet helt enkelt för mycket för att inte
göra som jag känner är rätt.
Okej, då bestämmer vi det.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 21:37



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Intensivt tankearbete som
känns i varje ord.....
lita på ditt förnuft, det hade jag gjort :)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel