Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

? ja ibland undrar man..




omintet

 

*

som sammet skiftar sin nyans du
skiftar min balans

som slöjan svänger svep
så svänger du ditt rep om
mina svar

där inga frågor fanns

 

och en minut är ordet
när tiden mäts distans
en minut på bordet
gör öglan till en krans

där alla sånger gjorts
till dans

 

som sammet skiftar sin nyans
skiftar du från trans till grepp om
mina

bara om


frågan får sitt svar
där inga frågor fanns


och inga svar blev allt som var
omkring den frågans dans

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-18 03:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärta men hur orden fick den smärtan vacker ... mjuk, ljuv, det är poesi,
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri