Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chiffra siffra

 

 

*

gjorde en sak tre gånger
säger inte vad men gjorde det

tre gånger

tre

nu borde det
bli ni å och inte vi som två

jag gjorde det tre gånger

tre

för niofallt kan inte alls
gå via ett och två

om inte ett är enda
som legad åtta få

 

jag gjorde det tre gånger
tre gånger så igen

och sista gången borde det
bli treans väg för dem

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-03-18 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri