Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt


 

Du ville tala med mig
och jag klev in i skräcken,
det rum som jag besökt
så många gånger tidigare.

Du ville inte be om ursäkt
för allt det som varit,
men inte heller att jag
skulle ta det personligt.

Jag ska inte ta det personligt,
du din fega skit!
Men mina händer skakar...

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H