Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tabu

 

 

*

du doftar 
tabu

i min tamburs famnar
ta mig där om

 

 

kring stjälkar
lindas endast bomull

och jag sätter mig ner

 

du doftar
tabu

 

 

i en bur som tamburiner hänger i
tränger inga amoriner mer


när gardenian slagit blom

 

du doftar
och dörren 
har lämnats där öppen

 

i virvlar kronblad samlas om

 

kring stjäkar
lindas endast bomull

 

du doftar drömmars dimma
och ner mig på en pall

tabu är dock tabu

 

med slaka armar
i min hall

öppen dörr

 


blomblads fall

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-18 07:06



Bookmark and Share


  Totimomo
Kalla mig kall, kalla mig varm eller vad du vill. Du gör smärtan vacker och jag hoppas du får utstå mer. För din poseis skull.
2011-04-13

    ej medlem längre
Smärtsamt, dikten pekar på något allvarligt som knappt får skönjas ... men gör det lite trots allt .. i en viskning: (tabu)
2011-03-19

  Hans Christian
"med slaka armar i min hall.....öppen dörr...blomblads fall" Poetiskt så det förslår.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri