Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsros

Bäddar skålen med vatten
lägger bröllopsrosen på plats

Vitt mot blått mot rött
rött blod
röd kärlek

i vinter
och i en blinkning
till himlen
som jag såg igår


Detta är ett stilleben
i väntan
på fredagens
levande ros




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-18 09:59



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vackert uttryckt förhoppning. Om att leva - vidare och mera.
2011-03-18

  Lena Själsöga Keijser
så varsamtömt
så fyllt med
hjärtvingar

du inte gör så - du svarar så - skapar så
ser en droppe falla i din hand
kronbladen vikes ut
du ser

och skänker vidare

en av de vackraste bilder har du målat
den är verkligen så kallat passande i denna dag... Venus dag

tack till denna bildgivan
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP