Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khadaffi



Khadaffi

Men DÖÖÖÖ då för fasen

Så världen blir lite bättre

Attan vad man hatar hans hånflin


En man helt och hållet utan existens berättigande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO