Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte

 

i en värld där stridsflyg pulveriserar
tsunamivågor dränker
jordbävningar raserar
och politiken kväver människornas drömmar
är det skönt att se en enda
som lyckas göra verklighet av sina

ungefär som att se vårens första tussilago
- ett löfte




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-18 13:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja, finns det liv- Finns det verkligen liv... Då finns det hopp!
2011-03-21

  Christine Sabel
Trygghet i en vansinnig värld
2011-03-18

  Smultris
ett löfte kan betyda så mycket, det kan betyda allt.
2011-03-18

  Hans Christian
Javisst är det underbart att se vårens knoppar, trots allt vansinne som pågår.
2011-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är skönt att ha ett fast själens ankare som når innanför förlåten.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger