Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före

Rullar fram
i en långsam kö
eller jämn hastighet
Hoptryckta
som packade sillar
på väg till slutdestinationen

Piffar upp oss
i rött, metallgrönt och silver
ser ändå lika eländiga ut
dålig hållning
trötta ögon
klockan tickar

Stuvade i förpackningar
en och en
med eget
Bäst före datum




Fri vers av filosofian
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-18 14:43



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra skrivet. =)
2011-03-20

  Ola Rydberg
bra
och målande
2011-03-20

  Jean-Michel Orblin
Som att vara en massa i en smet utan integritet
2011-03-20

  Lena Själsöga Keijser
ändå

är det så
att
hjärtats vingar andas inom egentligen om oss ävenså

ber oss ta av skalen lagren
så gör vi det


upphör bäst före datum

andas vemod i din skrift
ja det lever i varje stavelse

tack till bildväckan
2011-03-18

  Mow Dean VIP
Mekaniska liv.
Bra!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian