Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glöm parfymer och skit ,jag hatar parfymer,men doften av en älskad person slår det mesta...


din doft

sitter
tar en liten paus i dagens måsten...
tänker på allt som hänt
saker jag aldrig ens kunnat
föreställa mig

förnimmer plötsligt en doft
så svagt men ändå
så intensivt att mitt hjärta nästan
svämmar över

det är din doft
den jag älskar att borra in min
näsa i
den som får mig att trycka mig
ännu närmre när vi sitter
och myser i soffan

den som gör mig het och full
av längtan
längtan åtrå och passion

som gör det nästan omöjligt
att skiljas igen
varje gång vi måste det..

du är inte här nu
men för en sekund kunde
jag känna din närvaro
så nära....

och mina ögon tåras
av alla känslor
som överväldigar mig
samt mitt hjärta som
okontrollerat bultar

sån smärta
men mest
sån oerhörd
lycka

du doftar

kärlek.....







Fri vers av firefire
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-18 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm.. kärlek.
Härligt skrivet, får mitt hjärta att bubbla.
2011-03-21

  Anna*
Ja, dofter är viktiga. Vackert beskrivet!
2011-03-19

  Lena Själsöga Keijser
du skriver en vacker doft
gläder mig med dig
2011-03-18

  Rise Little One
Känner igen mig...
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire