Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnfamiljen från York (limerick)

En barnfamilj ifrån York
fick flitigt besök av Fru Stork
Efter barn nummer åtta
utbrast frun: "Sans och måtta!
Vi får plugga igen mig med kork!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-18 22:12



Bookmark and Share


  melancholia
Ha Ha! tack för ett jävla skratt idag behövde det ;=)
2011-03-19

  Mona Wahlund
Haha!
2011-03-19

    ej medlem längre
jag bugar och ler.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP