Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa dagar


I dessa dagar kan premiärminister i Japan

Vara ett mindre åtråvärt jobb

Kan man säga



Men kanske viktigare än

Rooseveldts och Churchills jobb

För mer än 60 år sedan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2011-03-20 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO