Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara ett ord!

Ett enda ord, som en människa når
kan verka i otaliga år.

Det kan lysa glatt varje dag
eller få ett helt annat drag.

Det kan påverka livet på jorden
så det är viktigt det där
hur man handskas med: Orden!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-19 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket, mycket viktigt är det!
2011-03-20

  En strimma av guld
Det är hur orden "paketeras" hur de förmedlas som är styrkan i orden. Att förmedla ord till någon kräver också alltid sitt ansvar att veta att de kommer rätt till den som ska ta emot dom.


En sund tanke du skrivit i dina ord.
2011-03-19

    ADI Nehlin
så sant, så sant..mycket väl skriftat
2011-03-19

    AA VIP
Det är så sant. Bra text. // AA
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt