Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå bara kunde nå fram till dig

Om jag ändå bara kunde få dig att le
Ja, då så skulle det bara vara ett genombrott, och något som jag mer än gärna bara skulle kunna leva på
och med
För på något sätt så ska jag bara lyckas rasera din, så skygga mur

Jag ska nog komma på något sätt
Ja, jag vet att jag inom snart bara kommer att komma på hur
Ja, ge mig bara en liten stund att tänka, så lovar jag dig att jag inte bara
ska kunna få din värld att börja glänsa
utan även att blänka
för som en sol kommer du att bara börja glimra
Och om man sen tittar riktigt ordentligt på dig, så kommer man att kunna se hur du bara skimrar
Men om man nu inte ser dig, så måste man nog bara skaffa glasögon
för då måste det bara vara något riktigt fel på en
En som ser lika suddigt, som en tjock dimma

Om jag ändå bara kunde nå fram till dig, så kan jag lova dig, att jag gör allt som bara krävs
och så länge som du inte bara tycker att jag är allt för mycket, så kommer jag att bara försöka uppfylla alla dina drömmar
och vara din bästa man
på denna planet…

Ken Cassel
6/2-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-19 16:35



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint. =)
2011-03-20

  Ninananonia VIP
Fin!! :)
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel