Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

Ibland
når öknen långt över
och bortom sanddynerna

ända till kanten
av samtalen
med människor
man faktiskt älskar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-19 21:45



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så kan det vara..väl skriftat
2011-03-20

  demonsson
Ja det kan verkligen kännas som öken ibland i dessa samtal. Bra skaldat. mvh demonsson (Christina)
2011-03-20

  Lena Själsöga Keijser
det kanske är då
vi skall sätta oss ned
tysta
samt se
sandens stjärnljus måla bilden
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP