Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Årstider

Vårens nyvakna ögon

och gäspning får en att känna

hur varje muskel i kroppen vill sträcka ut sig

 

Ljumma sommarvindar i ett grönskande paradis

låter oss sakta ner stegen och uppleva allt lite mer

 

Hösten färgrike välkomnar oss till livets magi

och omger oss med sin friska andedräkt 

medan vi kisar med våra ögon

 

Vintern den kalla får oss att sakta falla

ner i köldkoma och drömma om ljuset

som än en gång återvänder, snart, alldeles

 

då får vi åter bada i ljuset värmande runt våra själar

vi gäspar och sträcker oss mot ljuset

Ljuset som åter är här




Fri vers av Maiah VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 23:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP