Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer att se det goda!

Jag väljer att se det goda

 

jag väljer att se ljus

 

jag ser förbi tvivel och låter livets rus

 

få skölja mig med glädje genom livets alla

Guppande vågor.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-12-18 09:13



Bookmark and Share


  JMR
Guppa på....fina ord.
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan