Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med "lagom" är svårt.


Lagom

Är bara en känsla
ett mått som vi har hittat på
inte för mycket
inte för lite
bara lite sådär
alldeles

"lagom"

jag känner inget
"lagom"
i din närhet
det är allt
lite till
och ett leende

det blev nog lite mycket

vart tog ditt leende
och mitt lagom vägen?




Fri vers av filosofian
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-20 17:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag fann denna text sådär lagom bra, vad 'bra' är står i stjärnorna att läsa, tyda
2011-03-30

  Pot Pourri
Ja, exakt lagom om ordet lagom och med knorr på slutet också. Fin läsning. Tack för den :)
2011-03-23

  Lilla My* VIP
Fin och tänkvärd text om det där lagom som är svårt att få till!
2011-03-20

    ADI Nehlin
knepigt ord det där..fint skriftat
2011-03-20

  Larz Gustafsson VIP
"Lagom är en andemakt" (Bill Stenberg)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian