Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventstid


 

Advent är en tid
av väntan och längtan
och jag tänder ett ljus
för dig,
ett ljus för ensamhet,
ett ljus för min saknad
och ett ljus för återseende.

Advent är den tid
då jag väntade och längtade.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 734 gånger
Publicerad 2005-12-19 15:52



Bookmark and Share


  Smultris
En längtan som inte är förgäves hoppas jag... :)
2005-12-19

  Rachel Roth
så helt fint om tankar kring ett ljus
blir glad av att läsa den
för det finns en närvaro
och innerlighet i den
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H