Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta damen

Röd klacksko
i smältsnön

långkjol i svepe
över svartdrivorna

Den som vandrar fram
genom byn

låter stoltheten fladdra
med utslaget hår
i vinden

och är rak i ryggen
som furan
på kalåsen

Andra tider stundar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 18:35



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härlig energi i dessa rader!
2011-03-21

    ADI Nehlin
fin..maktklackar sa en kollega till mig om sådana skor :-)
2011-03-20

  Lili Samuelsson VIP
tycker om språkbruket, tycker om bilden. särskilt i det här
"Röd klacksko
i smältsnön

långkjol i svepe
över svartdrivorna"

snyggt
2011-03-20

  Lena Själsöga Keijser
ljusenergier strömmar i denna pärlhyacint
... undrar huruvida de bär röda klackar...

tack
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP