Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan i bolagen är värre än kärnkraften



Jag är mer negativ till vattenfalls
Och de andra kraftbolagens
Ekonomiska våldtäkt på landet
Än kärnkraftens vara eller icke vara

Vi vet att de snikna bolafen rånar oss
Men kärnkraften är mer "kanske utifall"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO