Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre fria än fälla


Landstingen OCH socialstyrelsen
skyddar alltså hellre
De snikna läkarnas anställning
Än patienterna liv


Uppenbarligen....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-21 13:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Det verkar så, och gör mig undrande
törs man lita på läkare
2011-03-21

  Bibbi VIP
Förefaller så verkligen.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO