Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outtalat

Älskling
så många ord aldrig sagda

Endast nedskrivna
när du aldrig såg




Fri vers av mariann
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-12-18 10:28



Bookmark and Share


  Geldof
Blir helt stum här
Så tragiskt bra

Jag har läst flesta av dina texter
Helt förtrollad i budskapen,
och känslan är helt magisk
Tack!
2005-12-28

  Dilsewat
Du ger känslan av stämning som skär,
oförstådda tankar i isolation från den närmaste...
vilket stärker smärtan, i både ord och känslan!!!
2005-12-18

  Per Rydberg
Dina ord är vemod för mig! Men samtidigt - kanske kan vi inte säga allt till den vi håller av. Kanske är det så att orden är kärleken i dig och det man gör tillsamans är kärleken i par?? Avskalat och milt, vackert!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann