Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
märkligt hur och ATT just läkare och advokater så skyddas av lagen "gud och alla djävlar" med verkar det som


Nu är läkarsystemet igång igen


Nu är sjuka läkarsystemet igång igen
Och de verkar inte ens skämmas
Angående den snusk-kännande ”mannen”
Som gång på gång ägnar sej åt att tafsa på
Kvinnor denna gång äldre sådana

Men han försvaras med att
Han är duktig läkare
Han säger att ”han känner pulsen bättre”
Om han får stoppa in fingret, i slidan


Och han går fortfarande lös
Och socialstyrelsen vet om detta
Sen nästan 9 år tillbaks
Men agerar inte alls…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-05-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO