Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egentligen är det en sång, där av att den är lite upprepande..)


Det är bara du


Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som går här

Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som förstår hur det är

Tänk att jag fann den
den varma handen
den heta blicken
tänk att jag fick den

Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som förstår

det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som går




Fri vers av Mia Marcus
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 19:53



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Kan inte riktigt säga vad det är, men jag gillar den skarpt och jag tyckte faktiskt om att den var lite upprepande! Det fick in en rytm på något sätt och det var en väldigt fin text :)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus