Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ingen beskriva känslan som jag känner och som gör det lättare för mig att bära?


Kärlekssånger

Lyssnar på alla
kärlekssånger
som ska beskriva
hur det känns
Före
Efter


Hittar ingen som passar mig

det är för deppigt
eller för bra
för vackert
alldeles för underbart
alldeles för enkelt

letar förgäves
efter någon som
känner som jag

hur det är innan
när man varken
vet eller vågar
tro

det är inget
som är
precis
som jag




Fri vers av filosofian
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-20 20:00



Bookmark and Share


  Nytid
Mjukt & vackert!
2011-03-22

  Ninananonia VIP
Fin känslosam text!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian