Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i natten




Vem kokar kaffe

Vem är det som kokar kaffe i mitt kök

mitt i natten, då och då

Varje gång väcks jag av en underbar

doft av nykokt kaffe

men orkar inte gå upp och göra sällskap





Fri vers av Maiah VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 21:33



Bookmark and Share


  TT
...fyndig och med glimten i ögat (som jag läser den)...gillar!!!
2011-03-22

  Nina Nightwish VIP
Ja, det spökar nog.. Ett trevligt spöke som vill sprida värme och trevnad
2011-03-20

    ej medlem längre
Det spökar...
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP