Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hotbilden

 

 

 

skamlös, den vänliga elden

bjud ut den till de kravlösa

 

 

Mina psykadeliska gitarrer sjunger i hymn

havererar mitt rättssystem

så till den milda grad att jag tar av dig allt

Ja jag köpte en ny kostym i Portugal

och dyrare dryckesvanor i Milano

So what, gör det mig till en annan?

I en stad där ingen bryr sig,

där den bästa ölen kostar 29 pix

För billigt är bra här Baby

Där vi är pärlor för svinen på 2a Lång

Vackra kvinnor vet sånt, inte sant?

 

 

Utfall, en streamad verklighet

Jag gjorde allt du sa

 

 

Orgeltonerna från ett fjärran sekel

Följer dem när natten blivit kall,

som i trans på väg ja du vet var

Jag gör mitt bästa Baby

men publiken var ja du vet vad

The fucking truth, inga mer halvsanningar

Behöver jag bara vara ensam?

Din nya säng ute vid Tylösand,

provlegad och klar för nästa tripp

So what, jag rökte ett paket om dan

Men jag letar inte efter ett nytt liv

Jag söker en dröm

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna