Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan från Nacka (limerick)

En ivrig flicka från Nacka
var inte så glad åt att snacka
Det gick fort ifrån "hej"
till en mer intim grej
till "hejdå - vi lär ses - man får tacka!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 1360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 08:20



Bookmark and Share


    Efter10
Hahahaha!! Härligt!
2011-03-22

  lodjuret/seglare VIP
en precis 'lagom' rick
den som utför sina trick
med precis rätt sting
när allt kommer omkring
behöver du intet nick
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP