Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malteser

 

 

*
korsar dina vapen
ser en värld av rosor

stjälkar blad och törnen

korsar mina vapen
naturens omfång kring

 

rabattens jord
och himlens sol

hör balladens våg av toner
känner vinden våga

värmer mina vatten

vattnar närhets nåder
dofter dignar över

tänder eld bredvid
knäfall stillhet

skymning

 

söver dag med
nattens bön

rosens väg
korsets rön

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 15:40



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mycket njutbar läsning...melodisk poesi.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri