Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granvandring

Granarna i sakta lunk
över åkern
med talgoxarna
knaprande på kottarna

Något är på väg

Röd kant
mot svart horisont




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 18:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det lever granar här
ja
de lunkar
jag lunkar med dem
så goda
granar doftar gott
berättarfolk är de
det är du

denna bild andas din värme ja dina hjärtögon

tack
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP