Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten; FEL

NEJ!

det är fel

det du gör

det är fel och

bara inte rätt

det är fel

på fel sätt

inte på det sätt

som när man gör fel

på rätt sätt


det är ett sätt

som sätter spår

på platser som ska vara utan

utan sår

och du sårar och

det är fel


vid fel tillfälle blir det rätt

men nu är det rätt tillfälle

och det är fel







Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 20:35



Bookmark and Share


  ÄlvanUtanVingar
Dina texter isar än vackert under min hud, <3
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan