Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Östan om Sol och Västan om Måne

~*~

I tusentals år har människan varit uppkopplad på det kollektiva undermedvetnas internet

genom meditation

LPWJ 21/03/11




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-21 20:38



Bookmark and Share


  Jonny Van
Applåder. Mycket bra skrivet.
2011-03-23

    ej medlem längre
East is east, and west is west and never the two shall meet.
Eller?
Din aforism är halsbrytande.
Men den fungerar!
2011-03-22

  Lennart Bång
Mycket fint!!
2011-03-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. =)
2011-03-22

  lodjuret/seglare VIP
precis så kan man ju faktiskt tänka. för övrigt är titeln namnet på ett gammalt svenskt 'proggband'... från 1970-talet?
2011-03-22

  Minkki VIP
Ja! Bra 8-D
2011-03-22

    ej medlem längre
Och det fortsätter vi med!
2011-03-21

    ej medlem längre
Mycket sann din text!


Applåder!


@nn
2011-03-21

  thyra
Fin tanke!
2011-03-21

  Ninananonia VIP
Applåder!
Sant!
:)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP