Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån mobilen


Ett kärleksfullt par sitter på en bänk

Bredvid dem så sitter det en äldre man

Jag har lite ont i ena handen, säger tjejen
till sin pojkvän
Han kysser då bara hennes hand, då hon bara fnissar och svarar: -
Nu gör det inte så ont längre!

Efter en liten stund till så säger tjejen igen; -
Jag har lite ont i ena kinden!
Han kysser då bara på hennes kind, då hon bara säger
Nu gör det inte så ont längre!

Den gamle mannen på bänken kan då inte bara hålla sig längre, och frågar då bara killen
om han nu inte bara kan göra något åt hans
hemorrojder?
Kanske bara en liten kyss?

Ken Cassel
21/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 20:54



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Den var gullig och rolig!
2011-03-21

  Ninananonia VIP
:) Hi,hi!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel