Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i kylan

Här satt jag frusen
på min kvist
då du landade
på grenen här intill
Gav mig din värme
Ditt intresse
och visade mig att jag fanns
Nu kan jag lyfta vidare igen.




Fri vers (Fri form) av Gunnel Pöntinen
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen