Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning ifrån sommaren

Julens blommor äro röda
men mina voro vita, spröda,
där jag lapa sol på vida myren.

Förundrad av en sol på natten,
jag i glädje fyllde hela hatten
med den bästa sort av vatten.

Som av guld då hela myren lyste,
när dom tog mig, packa ner och fryste.

-Vi önskar Er ett GOTT NYTT ÅR 1996-
från Fam Pöntinen
(Till Pianoproffessor Hallhagen m fru!)




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen