Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Vi två tillsammans
En underbar kombination, då lika barn leka bäst, för varje gång som du bara bjuder in mig
på en tvåmanna fest
så förstår jag att du bara har dina baktankar
Ja, så när du väl ändå bara bjuder in mig, så förstår jag samtidigt att du bara älskar mig, samtidigt som du med den här inbjudan
bara håller på med någon slags test
då du vill veta hur mycket som jag egentligen, bara älskar dig!?

Hm!
Ja, säg det du!
`Ler sött`

Du och jag…

Ken Cassel
21/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 21:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-03-21

  aol
mycket in dikt ken
2011-03-21

  Ninananonia VIP
Fin dikt Ken! :)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel