Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänt är skrämmande

Morgonen öppnar mitt hjärta
låter mig försöka
stå på egna ben
och klara livets hinder
ännu en dag till.
Varje liten detalj
som får tag på min själ
strör sin nypa salt
så att det kan svida
ännu lite mer

inte förrän natten kommer
kan jag drömma mig bort
med mitt skydd högt uppe
och hjärtat helt stängt.
Det är inte konstigt
varför morgonen
är lika okänd
för varje dag som går




Fri vers av PollyBlunder
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-03-21 22:01



Bookmark and Share


  Serapis VIP
Den här var fin: det finns ett flyt och en säkerhet i den.
En sak om interpunktion.

Jag skulle föreslå att du klyver första strofen itu och sätter punkt efter "en dag till". Därefter versal på "Varje lite dag".

Samma sak med andra strofen: klyv den efter "helt stängt" sätt punkt där och sedan versal på "Det är inte konstigt".
Det skulle göra en del för intrycket.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder