Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäm inte bort mig

Jag vill se dig gå förbi,
utan något leende
som smittar av sig så lätt
utan bekräftelse
att jag finns

Jag vill att du ska säga
de där elaka orden
jag fick höra av andra

Jag vill att du inte frågar
hur jag mår
det spelar ändå ingen roll

Jag vill att du inte svarar
på mina telefonsamtal
låt mig tro att jag är värdelös

Jag vill att du säger
att jag är svag och känslig
som kommer misslyckas allt

Mer än såhär förtjänar jag inte.




Fri vers av PollyBlunder
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-21 22:30



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Inte ens lite? =P

Bra skriven dikt tycker att den är verkligen läsvärdig =)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder