Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåjdsömn

Tomt är berget
öde toppen
eldens ring
är bara glöd nu
röken ringlar
upp mot mörkret
den som sjungit
sover
sover

Tomt är berget
öde natten
glöden lever
lever
lever




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 22:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker bild du målar upp
2011-03-22

  Lena Själsöga Keijser
ja så är det
glöden är mycket mycket vacker
rytmen är vacker
levande
vacker

god aftonsång
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP