Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är saker och ting inte mer än just saker, och ting.




Ting

 

*

Int' 17 kan jag sova int' - jäkla skorpa!! Som om bragokex skulle hjälpa!! Ändå har jag smör på bägge sidorna så nu flyter flottstjärnor i muggen i stället för flotta stjärnor i burken.. :/

*

Ibland är saker och ting inte mer
än blott saker
och ting

Ibland är ting bara ting

och saker inte ens saker

Ibland är saker blott ting

 

Ibland är ting det enda som

saker döms i

 

Ibland är jag benägen norpa

det kexet som smöret

göms i

 

Ibland är kex surrogat

för en skorpa

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-22 02:14



Bookmark and Share


  filosofian
Den här var rolig oxh djup. Mycket tankar. Tack :)
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri