Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var min inre röst


jag följer stigen i skogen
det är något som styr min
färd bland träden

naturen är så oskuldsfull
utan krav, bara dofter
som förstärker känslan

i ensamhetens självvalda
längtan efter stillhet

du skog, ett tempel innan
mötet med havet
stigen vet

vinden är hård, jag fryser
valen är många
klippan en plats för vila
en tanke i horisonten

jag duger i en värld som andra
gå vidare, livet har blivit rikare
nu förstår jag resan nedåt

det var min inre röst







Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 08:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
De två sista raderna knyter ihop din fina text. Gillar skarpt innehållet - som en vandring mot något nytt...det är så jag tolkar texten. Applåder:-)
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist