Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finsk tango

Finskt på radio
med Sirkka Jauho och andra
vars tungomål
jag inte förstår

Men jag lyssnar, lyssnar
i väntan
på en tango
från Åbo




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-03-22 08:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...kanske lyssnar du för att du egentligen förstår
med ditt hjärta...kanske i benen

en leendeljus bild
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP