Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen från Bahamas(limerick)

En kärlekskrank man från Bahamas
fick ta av sig sin söta pyjamas
i flanell och med spetsar
- knappast något som hetsar
en kvinna att kyssas och kramas




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 08:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) söt
2011-03-24

  Lena Själsöga Keijser
hur vet du det...
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP