Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni tittar inte ens men det känns som det och en enda blick är skrämmande.


Bambi på hal is

Det kryper under skinnet
allas blickar är på mig
Strålkastarljuset
lyser på just mig

Bambi på hal is

Var ska jag titta
vad ska jag göra
vad ska jag säga
Allas blickar på mig

Anstränger mig
men lyckas inte ens
Kasta bollen över nätet
vilken mes
Allas blickar på mig

Bambi på hal is




Fri vers av filosofian
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 17:31



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2011-03-23

  Nytid
Hum, känner igen mig.
2011-03-23

  Delilah Juno VIP
Känner igen känslan från mina tonår, särskilt då man började bli mycket kvinna och drog till sig blickar vad man än gjorde, och just därför kände sig osäker, eller då alla väntade eller verkade hoppas att man skulle göra bort sig i nån obekväm situation ...
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian