Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vakna och se världen med nya friska ögon.

Visst är de jobbigt att matas med detta negativa hela tiden.

Det är denne envåldshärskare Kadaffi som har en eller två skruvar lös.

Hur stoppar man en sådan människa, jag hoppas bara att det går fort.

Mina tankar går till kvinnor och barn som finns i det landet.

Vilken press och skräck de tvingas leva under, dag ut och dag in.

Likaså är det Japans jordbävning och tsunamin. Hur mår vår jord egentligen?

Kärnkraft har än en gång visat sig livsfarlig, ändå byggs det fler kärnkraftverk.

Strålningen är hög på vissa ställen nu i Japan, plus att människorna inte har hus, mat eller friskt vatten.

Är det bara jag som funderar på detta elände som drabbar världen?

Har vi blivit lite känslokalla för att vi matas med allt som sker.

Vi svenskar har det bra, men kommer det alltid att vara så?

Jag känner mig så liten just nu.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ezmeralda VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 17:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja allt elände
som drabbar
vår jord... Gör
att man känner
förtvivlan hur det
skall gå... I Japan
har vår dotter vänner
vi vet inte var de är...
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP