Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impediment / ruderat

Hukande på åkern
samla frost i styva kjolar
vänta dagg
lerjorden mot bara fötter
tugga magra ax
vänta sommar

och blåsippans fjolårsskott
och jordstammar och brunlöv
och gräva kalla fingrar
föra dem till läpparna
jordlukt och blånade naglar
se med mycket öppna ögon
vänta




Fri vers av Grävling
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-22 18:09



Bookmark and Share


  filosofian
Gud vad fint. Fina kopplingar mellan känslor och verkliga ting.
2011-03-27

  Lena Själsöga Keijser
medvetandeljus ser jag i flödandeföljande
2011-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jorden öppnar sig igen
ur det, som en gång var
och då finns inget
impedimentum kvar!
Hoppfullt beskrivet!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling