Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klantiga företagsledare misslyckas fast man frestar med bonusar, varför?


I Norrsundet så får man se en del av



I Norrsundet så får man se en del av
”storfinansens” inkontinens
Eller kanske kallas det inkompetens
För samtidigt som man ”prisar” företagsledarna OM
Det går bra

Så straffar man arbetarna ”när det går dåligt”
Nu lägger man i Norrsundet ner både sågen
Och pellets fabriken där
För 2 år sedan la man ner pappersmassa fabriken
Vilket innebär att ett helt samhälle läggs ner

För att, företagsledningen inte har kompetens till
Att driva företagen med vinst
Eller???
TROR Stora Enso att just i Norrsundet
Är arbetarna, speciellt inkompetenta
JUST i Norrsundet?

Förmodligen så får dumskallarna i företagsledningen
Nya ”uppgifter” på ett eller annat sätt
De som jobbat i STORA sen Kopparfors tiden
Får knappast nåt alls, de får möjligen nån slags
Avgångs pension om de är gamla nog

Så nu när STORA ENSO åter visat sin inkompetens
Så får arbetarna sparken….
Mens de inkompetenta företagsledarna
Får fortsätta, kanske för att köra ner fler företag
I botten… det kallas ”stor ekonomi”
Eller numer kanske ”STORA EKONOMI”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-03-22 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO